Bijbaan als schoonmaker in het ziekenhuis

Ben je op zoek naar een bijbaan en ben je niet vies van een beetje schoonmaakwerk? Misschien is een baan als schoonmaker in het ziekenhuis wel iets voor jou!

Het werken als schoonmaker in een ziekenhuis is een bijbaan die voor veel jongeren wordt uitgevoerd. Vaak werken hier kinderen van werknemers uit het ziekenhuis, maar het is ook mogelijk om als ‘buitenstaander’ in deze tak van sport te beginnen.

Je werkzaamheden zijn divers. Zo is het mogelijk dat je op de kamers van patiƫnten moet schoonmaken. Hierbij kun je onder andere denken aan afstoffen, dweilen, ramen poetsen en andere schoonmaak werkzaamheden. Daarnaast worden jongeren vaak ingezet om te poetsen op kantoor.

De kantoren van een ziekenhuis moeten natuurlijk ook gepoetst worden. Hierbij moet je denken aan het afstoffen van de bureau’s, het poetsen van toetsenborden muis en beeldscherm en het stofzuigen van de ruimtes.

Wil je zelf aan de slag als schoonmaker in het ziekenhuis? Neem dan eens contact op met de personeelsafdeling van een ziekenhuis bij jou in de buurt. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon even het ziekenhuis in te lopen en hier navraag naar te doen. Tot slot is het verstandig om via via in dit bijbaantje te rollen. Ken je iemand die poetst in het ziekenhuis? Spreek diegene dan eens aan en vraag of hij/zij jou kan helpen bij het krijgen van een soortgelijke bijbaan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *